Kokpit moderného leteckého simulátora s realistickými ovládacími prvkami a obrazovkami simulujúcimi let.

Ponorte sa do sveta lietania a zažite adrenalín vzletu, manévrovania vo vzduchu a pristátia, a to všetko z pohodlia kokpitu a bez rizika. Letecká simulácia nie je len pre nadšencov letectva. Je to zábavný a vzrušujúci zážitok pre každého, kto túži po niečom novom a nezabudnuteľnom. Letecký simulátor je skvelý darček pre každého a dokonca aj pre páry.

1. Realistický zážitok z lietania

Súčasné letecké simulátory sú vybavené najmodernejšími technológiami, vďaka ktorým si užijete realistický pocit z lietania. Kokpit je vernou replikou skutočného lietadla, vrátane všetkých prístrojov, ovládačov a dokonca aj zvukov. Pohyblivá platforma simulátora verne napodobňuje pohyby lietadla počas štartu, letu, pristátia a turbulencií. Vyhliadkové lety naživo sú od simulátora na nerozoznanie.

2. Široký výber lietadiel

Vyskúšajte si pilotovanie rôznych typov lietadiel od malých športových lietadiel až po obrie dopravné lietadlá. Každý typ lietadla má svoje špecifiká a vyžaduje si iný prístup k pilotovaniu. Vďaka simulátoru si môžete splniť sen o lietaní v Boeingu i stíhačke. Letecký simulátor nie je hračka, ale verná kópia skutočných lietadiel.

3. Let nad obľúbenými destináciami

Vyberte si miesto, kam by ste chceli letieť a simulátor vás tam prenesie. Môžete si zalietať nad exotickými ostrovmi, majestátnymi horami alebo nad vaším rodným mestom. Simulátor ponúka širokú škálu destinácií a scenérií, ktoré vám umožnia zažiť let snov.

4. Bezpečné a kontrolované prostredie

Letecký simulátor je ideálny spôsob, ako si vyskúšať lietanie bez akéhokoľvek rizika. V simulátore sa môžete učiť, robiť chyby a experimentovať bez obáv z následkov. Inštruktor je vám vždy k dispozícii a pomôže vám zvládnuť všetky aspekty lietania.

5. Skvelý darček pre dvoch

Letecký simulátor je ideálny zážitkový darček pre dvoch. Môžete si ho užiť s partnerom, kamarátkou alebo s členom rodiny. Spoločne si vyskúšate pilotovanie a prežijete rovnaké emócie. Takéto darčeky pre dvoch sú jedinečné a neopakovateľné.

6. Simulátor pre všetky vekové kategórie

Letecký simulátor je vhodný pre všetky vekové kategórie. Môžu si ho užiť deti, dospelí aj seniori. Je to skvelá aktivita pre rodiny s deťmi, skupiny priateľov alebo firemné teambuildingy.

7.  Viac než len zábava

Letecký simulátor nie je len zábava. Je tiež užitočnou pomôckou pre ľudí, ktorí sa chcú naučiť lietať alebo potrebujú prekonať strach z lietania. Simulátor pomôže získať základné zručnosti a vedomosti o lietaní a pripraviť sa na skutočný let.